Ο ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!


Το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές του να αναδείξουν το καλλιτεχνικό προφίλ, την εξέλιξη της μουσικής σταδιοδρομίας και τις μελλοντικές καλλιτεχνικές αναζητήσεις και επιδιώξεις τους μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Ωδείου και τη σελίδα του Ω.Μ.Ο στο Facebook, η οποία αριθμεί ήδη περισσότερους από 3.000 φίλους.

Κάθε μήνα από τον Σεπτέμβριο έως και τον Ιούνιο κάθε έτους, θα επιλέγεται ένας διαφορετικός Τομέας Σπουδών του Ωδείου και κατόπιν σύστασης των αρμοδίων καθηγητών, ένας από τους μαθητές του Ω.Μ.Ο. θα φιλοξενείται στην Κεντρική Ιστοσελίδα του Ωδείου, η οποία θα παραπέμπει σε ειδικό αφιέρωμα και συνέντευξή του.

Μεταξύ των κριτηρίων επιλογής είναι η αφοσίωση και πρόοδος στις μουσικές σπουδές, οι διακρίσεις στον Τομέα Σπουδών του και η επιτυχής συμμετοχή του σε σημαντικά καλλιτεχνικά γεγονότα και δραστηριότητες εντός και εκτός του Ω.Μ.Ο.

Σκοπός της συγκεκριμένης ενέργειας είναι η ανάδειξη του προφίλ και της προσωπικότητας εξέχοντων μαθητών με σκοπό την προβολή τους στους χιλιάδες φίλους και υποστηρικτές του Ω.Μ.Ο.

 

Μήπως είσαι ΕΣΥ ο επόμενος Μουσικός του Μήνα;