Το 3ο Διεθνές Σεμινάριο Βιολιού και Μουσικής Δωματίου του Λεωνίδα Καβάκου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 ΜαΪου, το Σάββατο 31 ΜαΪου & την Κυριακή 1 Ιουνίου και τελείωσε με τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για τους ενεργούς συμμετέχοντες από όλον τον κόσμο όσο και για τους ακροατές! Η προσέλευση του κόσμου υπήρξε εντυπωσιακή και το μουσικό επίπεδο των ενεργών συμμετεχόντων πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα!

Posted
Authoradmin

Μια πραγματικά ξεχωριστή βραδιά σε έναν μοναδικό χώρο των Αθηνών! Η Συναυλία της Χορωδίας Ενηλίκων και της Παιδικής Χορωδίας του Ωδείου Μουσικοί Ορίζοντες πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Μαϊου στις 20:00 στο Μουσείο Φρυσίρα στην Πλάκα (Μονής Αστερίου 3 & Κυδαθηναίων). Διδασκαλία & Διεύθυνση Χορωδιών: Κωνσταντίνα Σαμακοβλή.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!

Posted
Authoradmin

Οι μαθητές των τάξεων Πιάνου του Ωδείου Μουσικοί Ορίζοντες παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία το μνημειώδες έργο "Παραλλαγές Goldberg" του Johann Sebastian Bach τη Μ. Δευτέρα 14 Απριλίου 2014 στις 18:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ωδείου Μουσικοί Ορίζοντες.

Posted
Authoradmin

Την Παρασκευή 28 Μαρτίου στις 19:00, η τάξη μονωδίας της καθηγήτριας του Ωδείου Μουσικοί Ορίζοντες κ. Dinah Stieringer παρουσίασε το Spring Time Students' Concert, μια συναυλία με έργα: F. Mendelssohn, W.A. Mozart, C. Saint – Saëns, G. Verdi, G. Gershwin, F. Schubert, Μ. Χατζιδάκι κ. ά. 

Posted
Authoradmin

Το ΩΔΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ και η ομάδα MusicArte παρουσίασε μία υπέροχη μουσική δραστηριότητα για τους μικρούς φίλους της μουσικής το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 με θέμα "Ο Saint - Saëns συναντά τον Berlioz και τον Rossini".

Posted
Authoradmin

Ο διακεκριμένος συνθέτης και καθηγητής του Ωδείου Μουσικοί Ορίζοντες Μιχάλης Τραυλός το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:00 παρουσίασε τον κόσμο των νέων μέσων για σύνθεση και επεξεργασία εικόνας και ήχου: Computer Graphics (χρήση Adobe PS, Adobe After Effects, Particle illusion, Cinema 4D για δημιουργία τρισδιάστατης εικόνας και animation), non linear editing (Adobe Premier), Cubase και Logic pro. 

Posted
Authoradmin

Το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες καλωσόρισε τις απόκριες και χάρισε στα παιδιά μια αξέχαστη αποκριάτικη, κεφάτη, μουσική εμπειρία μέσα από την 
Open Day της Μουσικοκινητικής Αγωγής με θέμα το έργο του Camille Saint-Saëns 
«Το καρναβάλι των ζώων».

Posted
Authoradmin

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Ωδείου Μουσικοί Ορίζοντες στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 12:30 μ.μ.

Posted
Authoradmin

To Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες στο πλαίσιο της Μουσικοκινητικής Αγωγής
παρουσιάζει το Κουκλοθέατρο: «ΑΠΛΑ... μ' ένα δικό μου ΛΑ», ένα Μουσικό Παραμύθι της Μπέσσυς Παπαδοπούλου για παιδιά από 1 έως 93 ετών!

Posted
Authoradmin

Το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες στο πλαίσιο της δημιουργίας του Συνδέσμου Αποφοίτων του, διοργανώνει την 1η Συναυλία των Αποφοίτων του την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013 στις 19:00, στη Γερμανική Εκκλησία Αθηνών.

Posted
Authoradmin

Το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες παρουσιάζει Συναυλία των μαθητών του στη Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη "Λίλιαν Βουδούρη" του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013 στις 15:00. 

Posted
Authoradmin

Έλα να παρακολουθήσεις από κοντά και να συμμετέχεις ΔΩΡΕΑΝ σε ατομικό μάθημα οργάνου* που θα επιλέξεις εσύ ή σε μια σειρά από ενδιαφέρουσες, ενημερωτικές και δημιουργικές δραστηριότητες, ομιλίες και παρουσιάσεις! Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013 η Μουσική είναι για ΟΛΟΥΣ!! 

Posted
Authoradmin

Στο πλαίσιο εκδηλώσεων εορτασμού της Ημέρας Ευρωπαϊκής Μουσικής της Μεγάλης Μουσικής Βιβλιοθήκης "Λίλιαν Βουδούρη" του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής με την Παράσταση 

"Από τον Mozart στον Verdi"

της Μελοδραματικής του Σχολής 
στη Μουσική Βιβλιοθήκη "Λίλιαν Βουδούρη" του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών!

Posted
Authoradmin
Tagsopera

Το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες διοργανώνει Σεμινάριο Τραγουδιού στις 3 και 4 Ιουνίου 2013 Ωδείου. O Peter Svensson βρίσκεται στην Ελλάδα για να ερμηνεύσει τον ρόλο του Έρικ στον "Ιπτάμενο Ολλανδό" του Ρ. Βάγκνερ στην παραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής που θα παρουσιαστει στο Ηρώδειο στις 7,9,11,13 Ιουνίου 2013.

Posted
Authoradmin

Το Πολιτιστικό και Καλλιτεχνικό Κέντρο ΩΔΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ παρουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον διεθνούς φήμης βιολονίστα ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΒΑΚΟ στις 27, 28 & 29 Μαρτίου 2013 στο Διεθνές Σεμινάριο βιολιού & Workshop Μουσικής Δωματίου.

"Μπροστά σε κάποιους ανθρώπους νιώθω τόσο μικρός και ελάχιστος. Έμεινα άφωνος, άκουσα, θαύμασα, χειροκρότησα και πλέον ευχαριστώ που μου έδωσε επιπλέον κίνητρα να γίνω καλύτερος σε πολλούς τομείς".

H εμπειρία ενός από τους ακροατές του Σεμιναρίου του Λεωνίδα Καβάκου...

Leonidas Kavakos violin masterclass 2013. "Train your mind change your brain".

Ο δημοφιλής πιανίστας και συνθέτης Σταύρος Λάντσιας μοιράζεται μαζί μας την διαδικασία αλλά και τα “εργαλεία” που χρησιμοποιεί στην μουσική του πιανιστική δημιουργία.

To Σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους πιανίστες όλων των επιπέδων (αρχάριοι & προχωρημένοι) που ενδιαφέρονται να μάθουν πως να παίζουν χωρίς την ανάγκη της κλασσικής παρτιτούρας.