Το ΩΔΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ  είναι ένα από τα σημαντικότερα μουσικά ιδρύματα της Ελλάδας. 

Παρέχει ένα μοναδικό εκπαιδευτικό περιβάλλον το οποίο ενισχύει την καλλιτεχνική, πνευματική και προσωπική ανάπτυξη των μαθητών του και θέτει τις βάσεις για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Μέσω της διδασκαλίας των μαθημάτων από μια εκλεκτή ομάδα καθηγητών σε συνάρτηση με τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις του Ωδείου, οι μαθητές αποκτούν αφοσίωση και πάθος για γνώση και αποφοιτούν έχοντας τα εφόδια να συνεισφέρουν και να αναδειχθούν στην τέχνη την οποία αγαπούν.

Μια ζωντανή καλλιτεχνική κοινότητα, το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες διοργανώνει και παρουσιάζει μια πληθώρα εκδηλώσεων όπως Συναυλίες, Ανοιχτά Μαθήματα, Σεμινάρια διεθνών καλλιτεχνών και Διαλέξεις διακεκριμένων καθηγητών Ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων μέσω των οποίων προωθούνται υψηλά εκπαιδευτικά πρότυπα, εφάμιλλα με αυτά των Ακαδημιών και Πανεπιστημίων του εξωτερικού.


MetroUI-Apps-Live-Messenger-icon.png

ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Θέλεις να συνεχίσεις τις σπουδές σου στο εξωτερικό αλλά δεν θέλεις να φύγεις από την Ελλάδα?


Η νέα συνεργασία του Ωδείου Μουσικοί Ορίζοντες με το HELLENIC AMERICAN COLLEGE θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου και να εξασφαλίσεις Αναγνωρισμένο Τίτλο Σπουδών Bachelor in Music Performance. 
Διαβάστε περισσότερα...

MetroUI-Apps-Notepad-Alt-icon.png

ΝΕΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 

Το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες
παρουσιάζει Νέα Τμήματα Σπουδών 
για το έτος 2014 - 2015:

 

MetroUI-Apps-Notepad-icon.png

MASTERCLASS

LEONIDAS KAVAKOS
4th International Violin Masterclass 
& Chamber Music Workshop
May 22nd, 23rd & 24th, 2015

The 4th International Violin Masterclass & Chamber Music Workshop with highly acclaimed violinist Leonidas Kavakos is now open to young talented applicants from around the world.

Application Deadline: April 8th, 2015.

For more information click here.

 


events.png

UPCOMING EVENTS


featured.png

FEATURED
POSTS